Legal Eagle

Legal Eagle BasisLegal Eagle Financials Legal Eagle Financials Proefabonnement

Legal Eagle


Legal Eagle: eenvoudig toegespitst op de advocatuur.
Legal Eagle is een compleet geïntegreerde software voor de advocatuur. Met Legal Eagle heeft u overzicht over alle facetten van uw praktijk. U kunt activiteiten uitvoeren zoals
- tijdschrijven en declareren,

- toevoegingen exporteren naar MijnRvR,
- roladministratie,
- agenda beheren,
- correspondentie voeren


Legal Eagle is het meest gebruikte pakket in de advocatuur. Legal Eagle wordt door duizenden advocaten en medewerkers gebruikt. In de afgelopen vier jaar hebben al 350 kantoren de (over)stap naar Legal Eagle gemaakt.

Er zijn drie Legal Eagle varianten:


Legal Eagle en digitaal procederen

Zoals u weet begint het programma KEI, waarbinnen onder andere digitaal procederen wordt ontwikkeld, steeds vastere vormen te krijgen. Van een aantal klanten krijgen wij daarom vragen over in hoeverre zij met Legal Eagle voorbereid zijn op digitaal procederen, aangezien vanaf het voorjaar van 2017 al bij bepaalde rechtbanken verplicht digitaal procederen wordt ingevoerd.

Daarom willen wij u met deze en volgende nieuwsbrieven informeren over de ontwikkelingen, zowel op het gebied van digitaal procederen, als de ontwikkelingen bij Legal Eagle.


Mijn Rechtspraak

In feite kan iedereen met een advocatenpas en een random reader digitaal procederen via het digitale loket Mijn Rechtspraak. U vult hier de relevante gegevens in over aard en gronden van de zaak en u kunt handmatig documenten uploaden vanaf uw computer. Deze documenten kunnen afkomstige zijn uit de mappen van Legal Eagle, maar ook vanaf andere mappen op uw computer. U kunt de stukken een voor een uploaden. U krijgt een notificatie per email als er berichten voor uw klaar staan in het portaal


Aansluitpunt Rechtspraak

Met een automatisch aansluitpunt kunt u vanuit uw eigen systeem geautomatiseerd gegevens uitwisselen met de rechtspraak. U werkt vanuit uw eigen systeem en van daaruit kunt u in een keer grote aantallen documenten versturen of ontvangen die geautomatiseerd van metadata worden voorzien. Legal Eagle heeft op dit moment nog geen koppeling met het Aansluitpunt Rechtspraak. Wij zijn actief bezig met het verkennen van de systemen die nu op de markt beschikbaar zijn, alsook de mogelijkheden om een aansluitpunt te bouwen. Een belangrijke afweging die wij hierbij hanteren zijn de kosten die dit met zich brengt voor u als gebruiker, alsook de implicaties voor onderhoud en actualisatie.


Zie ook:

Met Legal Eagle werkt u als advocaat efficiënter en staat u er niet alleen voor

- Maakt het werken makkelijker, u heeft overzicht en werkt daardoor efficiënt
- Gebruikers staat centraal, eenvoudig te gebruiken en actieve ondersteuning en doorontwikkeling
- Zeer flexibel met andere pakketten te integreren
- Veel ervaring en toegespitst op de advocatuur, Legal Eagle wordt door duizenden advocaten en medewerkers gebruikt.

Direct vanuit Legal Eagle kunt u correspondentie aanmaken
Deze correspondentie wordt desgewenst opgeslagen door Legal Eagle, zodat u direct vanuit de zaak naar uw documenten kunt gaan. Legal Eagle kan samenwerken met iedere tekstverwerker die over de mogelijkheid beschikt om gegevens samen te voegen. Legal Eagle ondersteunt alle versies van Word for Windows en zelfs wordPerfect. Door de eenvoudige bediening kunt u zelf alle modellen aanpassen aan uw eigen huisstijl.

Ondersteuning en service
Legal Eagle biedt veel service en diverse cursusmogelijkheden. Als klant kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren helpdeskmedewerkers en van de FAQ gebruik maken.

Met Legal Eagle buiten kantoor werken
Werken buiten kantoor kan in Legal Eagle een SAAS-omgeving. Dit houdt in dat de software die u gebruikt niet op de server in uw eigen kantoor draait, maar op de centrale computers van een door u gekozen SAAS-provider. In een persoonlijke gesprek kunnen we dit toelichten vraag deze aan!

Vrijblijvend kennismaken met Legal Eagle?

- Wilt u kennismaken met Legal Eagle? Start dan hier de rondleiding
- Wilt u een persoonlijke demonstratie vraag dan hier een gesprek aan.

Gratis en gemakkelijk uit te proberen
Als u Legal Eagle op proef wilt hebben vraag dan hier het proefabonnement aan of bestel direct.


Overstappen naar Legal Eagle vanuit een ander pakket?
Testimonial: over Legal Eagle