Webshop: Tools & Databases

Een greep uit relevante tools, databses en administratieve software van Sdu Uitgevers.
recordAmount: 10

Rechtsgebied


  • Algemeen Juridisch (11)
  • Fiscaal Recht (9)
  • Notariaat (2)

De OntslagKosten Berekeningstool

OntslagKostenBerekeningstool (Afspiegelingsbeginsel en Kantonrechtersformule)
Met deze tool berekent u op eenvoudige wijze welke werknemers volgens het afspiegelingsbeginsel voor ontslag in aanmerking komen, en wat de kosten hiervan zijn.


Sdu Starterspakket

Ondernemen is een geweldige uitdaging, maar zeker voor startende ondernemers, niet altijd even makkelijk. Om een goede dienstverlening aan uw cliënten te kunnen leveren, heeft u de juiste juridische informatie nodig. Sdu Uitgevers heeft voor de startende advocaatkantoren een starterspakket samengesteld. Zeer uitgebreid met essentiële informatie, juridische tools en een uiterst aantrekkelijke prijs.


Legal Eagle basis alle facetten van uw praktijk

Met Legal Eagle heeft u overzicht over alle facetten van uw praktijk. U kunt alle activiteiten uitvoeren zoals tijdschrijven en declareren, roladministratie en agenda beheren en correspondentie voeren.


Legal Eagle X en andere boekhoudpakketten

Legal Eagle X werkt samen met andere boekhoudpakketten
Wanneer u zeer tevreden bent over uw boekhoudprogramma dan beschikt Legal Eagle X over een optionele module voor de export van de relevante boekhoudkundige gegevens naar uw extern boekhoudprogramma.


Legal Eagle met Boekhoudmodule

De boekhoudmodule van Legal Eagle is afgestemd op een advocatenkantoor en voldoet beter voor uw praktijk dan de standaard boekhoudpakketten.


OverFusies.nl

Tutorial Databank - OverFusies.nl OverFusies.nl bestaat uit een online databank en een nieuwssite over fusies en overnames in Nederland.
De redactie houdt sinds 2003 fusies en overnames in Nederland bij. Van de jaren voor 2003 zijn de grootste deals opgenomen in de database. Over de trends en ontwikkelingen wordt elk kwartaal een rapport gepubliceerd.


De Rente Rekendisk Pro

De RenteRekendisk is een digitaal rekenprogramma dat het meest gebruikt wordt door advocatenkantoren, deurwaarderkantoren, notariskantoren, accountants- en administratiekantoren. Met de RenteRekendisk kunt u eenvoudig de exacte hoogte van uw (complexe) vordering berekenen en betalingen digitaal binnen uw eigen netwerkomgeving verwerken.


De RenteRekendisk

De RenteRekendisk is een digitaal rekenprogramma dat het meest gebruikt wordt door advocatenkantoren, deurwaarderkantoren, notariskantoren, accountants- en administratiekantoren. Met de RenteRekendisk kunt u eenvoudig de exacte hoogte van uw (complexe) vordering berekenen en betalingen digitaal binnen uw eigen netwerkomgeving verwerken.


De AlimentatieRekendisk en AlimentatieRekenCentrum

De AlimentatieRekendisk is een downloadable rekenprogramma voor de advocaten- en notarissenpraktijk, rechtelijke macht, sociale diensten en accountants- en administratiekantoren. Met De AlimentatieRekendisk kunt u een complexe alimentatieberekening eenvoudig uitvoeren. Online kunt u gebruik maken van het AlimentatieRekenCentrum (ARC).


De Gids van de Rechtspraktijk

In deze gids zijn de actuele gegevens van alle advocaten en rechters opgenomen, maar de gids bevat ook gegevens van alle gemeenten in Nederland, Reclassering en Raad voor de Kinderbescherming, CWI, alle politieregio's, KvK, Raad voor de Rechtsbijstand en Medische tuchtcolleges. De Gids van de Rechtspraktijk wordt al vele jaren door de hele rechterlijke macht gebruikt.


RekenPoort.nl

Honderden advocatenkantoren en alle rechtbanken maken dagelijks gebruik van de juridische Rekentools van Sdu Uitgevers. Met RekenPoort.nl heeft u 24 uur per dag en vanaf iedere computer in de wereld toegang tot een schat aan juridische rekentools en cijfers.


Company Legal Links

Company Legal Links is de sleutel tot de juridische afdeling van het Nederlandse bedrijfsleven. Company Legal Links is een online tool waarmee gebruikers informatie over de juridische afdeling van een bedrijf kunnen vinden.

De tool haalt werkt uit de handen van advocaten, bedrijfsjuristen, managers en andere professionals die de juridische kant van een bedrijf willen doorgronden.


Sdu Salaris Office

Het voeren van een loonadministratie is een enorme klus. De Belastingdienst en uitvoeringsintellingen sociale verzekeringen stellen steeds zwaardere eisen. Het Sdu Salarisprogramma biedt hierbij professionele hulp.


Sdu Belasting Office (SBO)

Sdu Belasting Office (SBO) behoort tot de meest gebruikte en stabiele programma’s voor de uitgebreide aangiften Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting en Omzetbelasting. De ontwikkeling van het programma staat nooit stil. Er wordt steeds naar innovatieve functionaliteit gezocht die goed aansluit bij de beroepsontwikkelingen van de professionele gebruiker.Winkelwagen icon_cart