Legal Eagle Partners

Partners – Legal Eagle
Om het voor u gemakkelijk te maken werkt Sdu Uitgevers samen met een aantal betrouwbare partners op het gebied van installatie, automatisering, koppelingen en administratieve processen. Al onze partners zijn uitstekend bekend met onze producten. U kunt desgewenst direct de partner van uw keuze benaderen en daarmee afspraken maken.

Tinkconnect Partner in IT Oplossingen en Documentbeheer
Tinkconnect is een partner van Sdu Uitgevers en levert op basis van ISO 27001 certificatie innovatieve en hoogwaardige IT diensten vanuit de cloud.
Lees meer
Ricoh partner - Documentbeheer
Ricoh heeft voor Legal Eagle 'One Action Flow' ontwikkeld. Met één druk op de knop worden e-mails en documenten op de juiste plaats gearchiveerd. Neem contact op met Ricoh voor meer informatie.

1. Partners: Installatie Legal Eagle voor een vaste voor u onderhandelende prijs. Installatie (implementatie) van Legal Eagle door een partner: € 260,-- Onder installatie (implementatie) wordt verstaan:
Lees meer
2. Partners die u kunnen helpen met Integratie van verschillende boekhoudpakketten.
Sdu uitgevers heeft een aantal verschillende mogelijke partners voor u geselecteerd met boekhoudpakketten die naadloos op Legal Eagle aansluiten.
Lees meer
3. Partners die u kunnen helpen om vanaf een andere locatie dan kantoor te werken
Steeds meer advocaten willen ook kunnen werken vanaf andere locaties dan hun eigen kantoor.
Lees meer
4. Partners Financiële en administratieve processen
Onderstaande partner van Sdu Uitgevers kan u goed ondersteunen bij de organisatie van uw administratie en het gebruik van Legal Eagle daarbij.
Lees meer
5. Partners voor Installatie en overige automatisering
Voor de installatie en de technische ondersteuning van Legal Eagle heeft Sdu uitgevers een aantal betrouwbare bedrijven voor u geselecteerd. Zij kunnen u niet alleen helpen bij de installatie en updates. De meeste bedrijven bieden een compleet scala aan automatiseringsdiensten. Uitklap Meer informatie...
Lees meer
6. Partners Word koppeling
Als u eenmaal beschikt over een geautomatiseerde administratie wilt u ook automatisch documenten kunnen maken. Daarvoor moeten standaarddocumenten (die u mogelijk al heeft) worden gekoppeld aan de gegevens die worden aangeleverd uit Legal Eagle. Een aantal bedrijven heeft zich gespecialiseerd in het maken van dergelijke koppelingen.

Zij kunnen er ook voor zorgen dat uw huisstijl wordt verwerkt in documenten en soms dat documenten aan elkaar gekoppeld worden aangemaakt. Het betreft de volgende bedrijven:
Lees meer


Partners of Partnerbedrijf worden?
Bent u een gekwalificeerd bedrijf dat ICT-diensten of ondersteuning biedt aan advocatenkantoren of andere juridische dienstverleners? Dan willen we graag met u kennismaken. De duizenden licentienemers die onze software gebruiken zijn namelijk regelmatig op zoek naar ondersteuning. Zo maken zij gebruik van systeembeheer, support, modellenbouw, documentmanagement en hardware-implementatie. Sdu Uitgevers stelt wel dat uw bedrijf aantoonbaar beschikt over alle noodzakelijke kwalificaties. Lees meer

Als partnerbedrijf wordt u door ons geïnformeerd over de ins en outs van onze programma's. Uw bedrijfsgegevens worden vermeld op onze site, met een link naar uw eigen homepage. Op verzoek van klanten wordt uw organisatie ook genoemd door de helpdesk en tijdens presentaties. Regelmatig worden gezamenlijke marketingacties opgezet richting klanten. Wij verlangen geen provisie. U maakt zelf afspraken met een klant en factureert volgens uw eigen tarieven. Sdu Uitgevers speelt daarin geen rol; zo worden onnodige kosten voorkomen. U kunt hierover nader contact opnemen met onze sales.juridisch@sdu.nl

Flores

Compusmart

Matsu

sales.juridisch@sdu.nl

Optimatic


/a
Scherpinsupport