Webshop: Apps

Een greep uit relevante apps van Sdu Uitgevers
recordAmount: 10

Sdu Tijdschriften App - Stapp: 2.0-versie beschikbaar, nu ook voor Android!

Met Stapp (de Sdu Tijdschriften App) kunnen abonnees op diverse juridische en fiscale tijdschriften, deze voortaan ook raadplegen op uw tablet of smartphone. Stapp is te downloaden uit de App Store of Google Play en te gebruiken met de inlogcodes die zijn verkregen bij het abonnement.


Beoordeling:
Klik hier om als eerste te beoordelen

OpMaat App voor de iPad Nieuw!

De Nederlandse wet- en regelgeving inclusief commentaren op uw iPad. De OpMaat App voor de iPad is gratis te downloaden op www.opmaatapp.nl en via de iTunes App Store.


Beoordeling:
Klik hier om als eerste te beoordelen

OpMaat_Mobiel Nieuw!

OpMaat_Mobiel maakt het mogelijk om altijd en overal de geldende Nederlandse wetteksten te raadplegen. De wetteksten zijn doorbladerbaar en te downloaden via de mobiel. Tevens kunnen tags worden toegevoegd om de teksten makkelijk op onderwerp of dossier te vinden. Veelgebruikte teksten kunnen als favoriet worden aangegeven en/of per e-mail worden doorgestuurd (naar u zelf of naar een collega).


Beoordeling:
Klik hier om als eerste te beoordelen

Kantonrechtersformule-app

De gratis kantonrechtersformule-app biedt u een praktisch instrument voor de berekening van de hoogte van de ontslagvergoeding. Uitgegaan wordt van het rekenmodel zoals dat op 30 oktober 2008 door de Kring van Kantonrechters is vastgesteld (de kantonrechtersformule).


Beoordeling:
Klik hier om als eerste te beoordelen

Onderneming & Strafrecht in Praktijk (OSP)

Het tijdschrift Onderneming & Strafrecht in Praktijk is gericht op de meest voorkomende gevallen binnen de dagelijkse praktijk van de (bijzonder)strafrechtspecialist. De thema’s zijn o.a. witwassen, ontneming, faillissementsfraude, strafmaat, omkoping en bestuursrechtelijke handhaving. Daarnaast geeft het een overzicht van ontwikkelingen met betrekking tot (nieuwe) wet- en regelgeving, jurisprudentie, literatuur en beleid. Naast het tijdschrift horen een e...


Beoordeling:
Klik hier om als eerste te beoordelen

Tijdschrift Huurrecht in de Praktijk (HIP) Nieuw!

Tijdschrift Huurrecht in Praktijk (HIP) geeft inzicht in de ontwikkelingen op de voor u interessante deelgebieden van huurrecht. In één oogopslag ziet u de belangrijke jurisprudentie en literatuur van de afgelopen periode. Ontwikkelingen die voor de praktijk van bijzonder belang zijn, worden in verdiepende artikelen nader belicht.


Beoordeling:
Klik hier om als eerste te beoordelen
vorige   1   volgende

Winkelwagen icon_cart